eucsoport

Diákmunka szervezés
Megfelelő megoldás hirtelen fellépő vagy tartós munkaerő hiány, illetve létszámstop esetén.
euDIÁKOK
Munkaerő-közvetítés
Levesszük válláról a toborzás, kiválasztás és az adminisztráció terhét.
euJOBS
Webfejlesztés, SEO
Szaktudásunkkal átlagon felüli eredmények elérésére tesszük képessé az Ön vállalkozását is.
euSALESMAN
Call-center
Szervezze ki call-centerét, így nem Önnek kell fizetnie az üzemeltetéssel, fenntartással kapcsolatos költségeket, ráadásul a munkaerőt is mi biztosítjuk.
euPHONE
További tagjaink:
Ismerje meg cégcsoportunk további tagjait és szolgáltatásait!
euCSOPORT

Társadalmi szerepvállalás

Sikeres adománygyűjtés a rászoruló gyermekeknek

A Fashionline szervezésében – Berki Ági vezetésével – az EU-CSOPORT immáron sokadik alkalommal vett részt rászorulók számára szervezett adománygyűjtésben.

Nyírparasznyai Óvoda – Nagy az öröm

2012 áprilisának első felében a Nyírparasznyai Napközi Otthonos Óvoda és Iskola, illetve a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat Gyermekvédelmi Központja – Mátészalka és Nagydobos számára, a nehéz sorban élő fiatalok megsegítésére zajlott a már használt és megunt ruhaneműk, játékok, ajándékok, és egyéb hasznos adományok gyűjtése.

  A kampányban a Fashionline és az EU-CSOPORT mellett közreműködött a BitPont Computer, valamint Nagy Pál webdesigner. A komoly munkában segítségünkre voltak az I. Számú Általános Iskola – Százhalombatta tanulói, dolgozói, és több magánszemély is.

  Az előzetes egyeztetést követően április 13-án szállítottuk el a március utolsó hetétől összegyűlt ruhákat, játékokat, édességet a Mátészalkán és környékén működő intézményeknek. Meggyőződésünk, hogy ebben a karitatív munkában a személyes gyűjtés, illetve továbbítás a legeredményesebb módszer.

   

  Nyírparasznya óvoda

  Első utunk a Nyírparasznyai Óvodába vezetett, ahol a gyerekek és az óvónők óriási szeretettel fogadtak bennünket.

  A kisgyermekek műsorral és ajándék rajzokkal készültek.

  Nagyon megható volt számunkra az a szeretet, amit ott kaptunk.

   

  Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat Gyermekvédelmi Központjának mátészalkai intézménye

  A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat Gyermekvédelmi Központjának mátészalkai intézményébe mentünk tovább, ahol mintegy kétszáz gyermek él együtt, kisebbek és nagyobbak egyaránt. Kedvesség és öröm fogadta itt is a kis csapatunkat és az ajándékokat.

  Végül a már fent említett Gyermekvédelmi Központ nagydobosi házában jártunk. A gyerekek és az őket gondozó hölgyek szeretete itt is nagy hatással volt ránk. A sikeres szervezés és lebonyolítás után jóleső érzés töltött el bennünket, hogy a kampányban résztvevők által felajánlott adományok valóban a megfelelő helyekre, a megfelelő gyermekekhez kerültek.

   

  Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat Gyermekvédelmi Központjának nagydobosi háza 2.

Ezt az érzést valóban csak az ilyen munkában résztvevők tapasztalhatják meg.

A gyűjtés során ismét meggyőződtünk az emberek segítőkészségéről és jó szándékáról, aminek eredményeképpen sikerült az illetékeseknek eljuttatni jelentős mennyiségű adományt.

A fenti élmények mindnyájunkat megerősítettek abban, hogy az ilyen és ehhez hasonló karitatív tevékenységeket a lehetőségekhez mérten a továbbiakban is folytatni kell.

 • Üdvözlettel:
 • Berki Ágnes
  Fashionline
  Német Gábor
  Marketing vezető
    EU-CSOPORT
 • Százhalombattai Hírtükör
 • Adományozás újságcikkÚjságcikk: Sikeres adománygyűjtés a rászoruló gyermekeknek!

   

   

   

   

   

   

   


 • Mert segíteni jó!
 • Véroxigén mérőAz EU-JOBS Kft. és tulajdonosai mindig is azt vallották, hogy lehetőségeikhez mérten bőkezűen segítsenek embertársaikon.

  2010-ben az EU-CSOPORT tagjai úgy gondolták, hogy a Gyermekkor Alapítványt támogatják egy hordozható véroxigén és pulzusszám mérő orvosi műszer adományozásával.

  Megtiszteltetés, hogy a kisbetegek gyógyulását ezúton is segíthetjük!

 

 

Munkaügyi hírlevél

 

 

Munkaügyi műsorunk a Gazdasági Rádión

Elindult az euCSOPORT önálló munkaügyi adása a Gazdasági Rádió ‘Délutáni Monitor’ című műsorában.

Korábbi adásainkat visszahallgathatja az alábbi linken

euDIÁKOK

Diákmunka szervezés

Megfelelő megoldás hirtelen fellépő vagy tartós munkaerő hiány, illetve létszámstop esetén. Dolgozzon fiatal, energikus és jól képzett főiskolásokkal, egyetemistákkal!

euJOBS

Munkaerő-kölcsönzés, közvetítés

Levesszük válláról a toborzás, kiválasztás és az adminisztráció terhét, ezzel időt, pénzt és energiát takaríthat meg cégében, melyet más értékes tevékenységekre fordíthat.

euPHONE

Call-Center szolgáltatás

Szervezze ki call centerét, így nem Önnek kell fizetnie az üzemeltetéssel, fenntartással kapcsolatos költségeket, ráadásul a magasan képzett munkaerőt is mi biztosítjuk.

euSALESMAN

Webfejlesztés, SEO

Keresőre optimalizált weboldal és webáruház készítésére specializálódtunk. Szaktudásunkkal átlagon felüli eredmények elérésére tesszük képessé az Ön vállalkozását is.

nyitólap | rólunk | diákmunka | munkaerő-közvetítés,-kölcsönzés | call-center | híreink | referenciák | kapcsolat